Meer resultaten voor zuid

zuid
Fort-Zuid Historisch genieten.
Strijk dan eens neer op ons terras van Fort Zuid. Niks is leuker dan genieten met vrienden of familie in de buitenlucht, pal in de zon of juist onder een parasol, terwijl er een briesje opsteekt en je wat lekkers eet en drinkt.
DESTIL Tilburg-Zuid.
Earlybird Service Haal je bestelling kosteloos vanaf 07.30 uur op na je telefonische of online bestelling. Artikelen moeten op voorraad zijn en niet langer dan 2.50 meter of zwaarder dan 30kg. DHL servicepunt Bij deze vestiging kun je DHL pakketten ophalen, verzenden en retourneren.
MIT Zuid Stimulus Programmamanagement.
Bekijk hier alle MIT Zuid projectbeschrijvingen, projectinformatie en statistieken. Subsidie voor haalbaarheidsonderzoek en R&D. Op 11 december 2014 hebben de 12 Nederlandse provincies de Samenwerkingsagenda ondertekend, waarin de gezamenlijke provincies op landsdelig niveau, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de topsectoren en MKB Nederland afspraken hebben gemaakt over de stroomlijning van het financiële instrumentarium gericht op stimulering van innovatie bij het MKB.
Landsdeel Zuid - De Nationale Omgevingsvisie.
Dit is te danken aan een goede fysieke, digitale en grensoverschrijdende infrastructuur, een sterke kennis- en innovatiekracht in combinatie met aantrekkelijke steden en dorpen in een groene leefomgeving. Opgaven in landsdeel Zuid. In landsdeel Zuid worden opgaven in beeld gebracht die bijdragen aan een aantrekkelijk, bereikbaar, concurrerend en duurzaam Brabant en Limburg.
Amsterdam Zuid Verbouwing Station ProRail.
Station Amsterdam Zuid verwerkt nu al ruim 80.000 reizigers per dag. Met de komst van de Noord/Zuidlijn in 2018 en de groei van het treinverkeer op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad worden dat er zeker drie keer zoveel: 250.000 reizigers per dag in 2030.
Welkom! - Huisartsenpraktijk Venlo-Zuid.
Huisartsenpraktijk Venlo-Zuid is een moderne praktijk in de wijk Venlo-Zuid.Ons team van huisartsen, doktersassistentes en praktijkverpleegkundigen verzorgt de huisartsenzorg voor ruim 9000 mensen. Ons motto is goede zorg dichtbij! Klik hier voor onze missie en visie. 24 uur per dag.
Mentoren op Zuid - Leren doe je van elkaar.
Mentoren op Zuid. Ook bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren uit Rotterdam en hiermee uw sociale impact zichtbaarder maken? Bekijk op welke manieren u mee kan doen met Mentoren op Zuid. Op de hoogte blijven van de activiteiten van. Mentoren op Zuid?
Ricoh Document Center Zuid - printers, narrowcasting en meer.
Met behulp van deze toepassing kun je drukwerk écht uniek maken, een interessant gegeven voor veel bedrijven en branches. Dankzij, onze samenwerking met Ricoh Document Center Zuid zijn we in staat om onze opdrachtgevers in het hele traject te begeleiden.
Thuis op Zuid - HUMAN.
Deze bijeenkomsten bieden uitkomst voor mensen die te maken krijgen met dementie en is een plek om lotgenoten te ontmoeten. Ontmoet de 11 personages uit Thuis Op Zuid. In onze serie Thuis Op Zuid maken Adelheid Roosen en Hugo Borst kennis met verschillende mensen die lijden aan dementie, hun partners en hulpverleners.
Welkom - Erfgoedhuis Zuid-Holland.
Reden om deze maand het Compliment voor het Monument van de provincie Zuid-Holland aan. Terugblik inspiratiebijeenkomst Joods erfgoed: Leven in de Mediene. Op donderdag 25 november 2021 organiseerde Erfgoedhuis Zuid-Holland in samenwerking met het Platform Religieus Erfgoed Zuid-Holland de verkennende bijeenkomst 'Leven' in de Mediene', over het Joods cultureel erfgoed in Zuid-Holland.
Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid.
Afdelingen en specialismen. Spaarne Gasthuis Poliklinieken Haarlem Zuid. 023 224 0000. In Haarlem Zuid kunt u terecht voor alle zorg; een bezoek aan het spreekuur van de polikliniek, medisch onderzoek, een operatie of opname op de verpleegafdeling. Bij spoed na 17:00: uur en in het weekend bel de spoed-/huisartsenpost.:

Contacteer ons