Meer resultaten voor tandarts

tandarts
Tandarts Almelo Mondzorgcentrum Wiranto Go.
Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd. Tandarts Almelo in het centrum van Almelo. De gedreven en vakkundige professionals van ons tandheelkundig centrum in Almelo staan graag voor u klaar.
Tandarts.
Tandarts voor orthodontie. De tandarts ziet de patiënt vaak als eerste. Hij/zij onderzoekt, stelt diagnoses, formuleert behandelplannen en behandelt gebitten. De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast behandelt de tandarts ziekten en afwijkingen.
Tandarts Zoetermeer - Tandartspraktijk Bordeaux.
Tandartspraktijk Bordeaux in Zoetermeer. U vindt tandartspraktijk Bordeaux in het centrum van Zoetermeer aan de Bordeauxstraat op nummer 50. Hier begroet onze receptioniste u met een glimlach en controleert de tandarts uw gebit op een vakkundige wijze. Heeft u vragen over tandartspraktijk Bordeaux?
Tandartspraktijk TandZuiver - Tandartspraktijk Heemstede.
Dankzij onze centrale locatie is onze tandartspraktijk gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en per auto. Tandartspraktijk TandZuiver is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis te Heemstede. We hebben eigen parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Ook vanuit plaatsen in de omgeving, zoals Haarlem, is onze tandarts goed bereikbaar.
Tandarts Heemstede - Tandartsen aan de Herenweg.
Wij onderscheiden ons door de vele jaren ervaring van onze tandartsen en de persoonlijke aandacht die wij aan onze patiënten besteden. Ondanks dat de praktijk in Heemstede sinds 2015 bestaat, hebben onze behandelaars tussen de 15 en 30 jaar ervaring. Onze tandarts is ook goed bereikbaar voor patiënten woonachtig in Haarlemmerhout en Haarlemmerhoutkwartier.
Tandarts Den Bosch - Maaspoort.
Team uitgebreid met Marije Kaan. Per juli 2021 is ons team uitgebreid met tandarts Marije Kaan. Marije heeft jarenlang als tandarts in Drunen gewerkt en. Preventieactie Gewoon Gaaf. Onze praktijk heeft zich aangesloten bij de preventieactie Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis.
tandartspraktijk Overasselt praktijk mondzorg.
Er wordt waargenomen door tandarts Peijs, Archipelstraat 21 Nijmegen; telefoon 024 322 0296. Voor spoedklachten tijdens de avonduren, het weekend, Hemelvaart en vrijdag 27 mei kunt u bellen met de TandartsenPost Nijmegen, tel: 0900 - 8276 456,Weg, door Jonkerbos 106 te Nijmegen CWZ spoedplein.
Tandarts Nijmegen Tandartsenpraktijk Mondzorgcentrum Takenhofplein.
Dé tandartsenpraktijk in Nijmegen. In 1996 studeerde tandarts en praktijkeigenaar Stephan Auw af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 15 jaar een grote praktijk te hebben gehad heeft hij in 2016 zijn nieuwe, eigentijdse, moderne tandartspraktijk, Mondzorgcentrum Takenhofplein geopend, waar alle disciplines op het gebied van mondzorg onder één dak worden aangeboden zoals; algemene en cosmetische tandheelkunde, mondhygiëne, klikgebitten, kronen, bruggen, implantaten, facings, bleken en orthodontie. Stephan wordt ondersteund door twee meewerkend tandartsen, een klinisch tandtechnicus voor kunstgebitten, drie mondhygiënisten en een fijn team van ervaren preventie assistentes. Een deel van het voorbereidende werk van de behandeling wordt uitgevoerd door onze assistentes waardoor de tandartsen zich beter kunnen richten op de specifieke tandheelkundige handelingen. Voor u als patiënt is het belangrijk om vertrouwde gezichten te zien zowel aan de stoel als aan de balie. Wij plannen uw afspraken daarom zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar.
Van Gils Lie tandartsen kwaliteit met een persoonlijke benadering.
Mijn ervaring bij deze praktijk is uitstekend. De assistentes en overig personeel zijn altijd vriendelijk, er heerst een prettige sfeer. De tandarts weet het menselijke aspect met technische kwaliteit te combineren, zeer professioneel. Ik heb daarnaast nog nooit pijn gehad bij deze tandarts.
Tandarts Den Haag - Tandartspraktijk Aqua Dental Clinic.
Als extra service zijn wij ook op maandagavond geopend. Team Aqua Dental Clinic. In onze moderne tandartspraktijken van Aqua Dental Clinics in Den Haag, Amsterdam en Utrecht werken we met een enthousiast team dat onder meer bestaat uit tandartsen, een mondhygiëniste en een kaakchirurg. Ons doel is om uw gebit gezond en mooi te maken én te houden. In onze praktijk maken we gebruik van de modernste technieken en nieuwe tandartsapparatuur zodat we u de beste tandheelkundige zorg kunnen aanbieden. Onze praktijken zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meer over de tandartspraktijk. Eindelijk een tandarts die met je meedenkt en de patient voorop zet.
Tandartspraktijk Verdronkenoord - Professionele tandarts voor uitgebreide tandheelkunde in Alkmaar! - Alkmaar. Aangesloten bij de KNMT.
Ook kunt u een controle afspraak maken, dit is ook mogelijk op een zaterdag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Cecil Francis Vos. Tandarts en praktijkhouder. Werkzaam als tandarts in eigen praktijk sinds 1985.

Contacteer ons